Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампата в багажника не свети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампата в багажника не свети

Колеги имам проблем с лампата в багажника-не свети. Правих се на майстор, но стигнах до нещо , което не мога да разбера какво е. Значи представлява една черна кутйика и се захваща с гайка към купето в багажника. Черния кабел от букста на крушката в багажника влиза в тази кутийка или по скоро излиза оттам. Някой може ли да ми каже каква е тази кутийка(не може да се разглобява и е около 3-4 см дълга)?
    Благодаря!
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Може би имаш предвид усилвателя за антената? Ако е малко по-навътре към купето над плафончето?
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Re: Лампата в багажника не свети

Първоначално публикувано от gaiska
      Колеги имам проблем с лампата в багажника-не свети. Правих се на майстор, но стигнах до нещо , което не мога да разбера какво е. Значи представлява една черна кутйика и се захваща с гайка към купето в багажника. Черния кабел от букста на крушката в багажника влиза в тази кутийка или по скоро излиза оттам. Някой може ли да ми каже каква е тази кутийка(не може да се разглобява и е около 3-4 см дълга)?
      Благодаря!
      Ако има коаксиални кабели излизащи/влизащи от тая кутийка е усилвателя за антената (друга кутийка не се сещам да съм виждал при мен).

За плафона се сещам за две причини - ключалката на багажника или меката връзка на капака...

Провери от кой кабел е проблема, плюсовия или за масата.
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Това нещо е точно зад усилвателя за антената.

Comment

Re: Лампата в багажника не свети

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
          Първоначално публикувано от gaiska
          Благодаря!
          Ако има коаксиални кабели излизащи/влизащи от тая кутийка е усилвателя за антената (друга кутийка не се сещам да съм виждал при мен).

За плафона се сещам за две причини - ключалката на багажника или меката връзка на капака...

Провери от кой кабел е проблема, плюсовия или за масата.
          +1
          AR 155 2.0 16V Never Forget You
          AR 166 2.4 JTD

Comment

Comment

имах проблем със светлинита на задния капак. като се поразрових, установих, че четири кабела в меката връзка от купето към багажника са прекъснати. отделно, дето на всички кабели изолацията им беше втвърдена и чуплива. явно с този проблем ще се сблъскат и други колеги.
              Alfa Romeo 155 TS, 1993 г., 129 к.с.

Comment

При по-повърхностен оглед не видях прекъснати кабели в меката връзка, даже си бяха учудващо добре. Но мисля за всеки случай пак да погледна.

Comment

И при мен не работеха габаритите и отключването на багажника.Проблема естествено беше в маншона.На един колега от форума не му работеше централното на шофьорската врата-проблема беше в гумения маншон на вратата.Слабо място им е какво да се прави.
                  Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96

Comment

Така е , но при мен не е от там.

Comment

Първоначално публикувано от dogggg
                      И при мен ... отключването на багажника.Проблема естествено беше в маншона...
                      И при мен същото. Вчера оправих на дизела на брат ми отварянето на багажника.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                      X